HTML

Pasi a konyhában

Szeretek főzni és kész. Szeretem a jó sajtokat és a finom ételeket, de sajnos ez meg is látszik rajtam :-)

Indafotó képek

Címkék

Avagy amikor a nő helyét átveszik a konyhában

2010.06.04. 09:24 Pasi a konyhából

Árvízkárosultak megsegítése 1749

Fotó: MTI- Vajda jános

Üdvözlet minden ide tévedőnek. Ezt a bejegyzést egy kérésnek szeretném szentelni. Mint tudjátok az országot hetek óta súlyos esőzések sújtják és ez miatt nagyon sok település víz alá került. Az árvíz miatt sokan elhagyni kényszerültek az eddig számukra biztonságot jelentő otthonukat és sokan, akik földművelésből élnek, most kénytelenek nézni, hogy a megélhetésüket jelentő föld és termény a víz alá került. Sajnos személyes érdekeltségem is van, mert szüleim az árvíz által sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében laknak, de szerencsére hozzájuk nem tört be a víz. Viszont elmondásuk szerint sok települést teljesen elzárt.

Kérlek titeket, hogy járuljatok hozzá az árvízkárosultak megsegítéséhez. Ehhez nem kell többet tenni, mint, hogy BÁRMELY mobilhálózatból vagy T-Home vagy UPC hálózatából küldtök akár csak 1, az ARVIZ vagy az ÁRVÍZ szót tartalmazó, SMSt a 1749es számra és máris hozzájárultál a segítségnyújtáshoz 200 forinttal, amit a Magyar Vöröskereszt teljes egészében megkap. A szolgáltatók SEMMILYEN jutalékot nem vonnak le belőle. Ez az összeg szerintem nem több mint egy doboz tej, amiről most lemondasz vagy egy doboz üdítő ami helyett most egy pohár vizet iszol.

Másik Lehetőség a segítség nyújtásra, hogy ha van bármilyen felajánlásod, élelmiszer, ruha, használati tárgyak, akkor kérlek hívd a 061/374-1300 ahol részletekkel tudnak segíteni, hogy hol tudod leadni a felajánlásod. Valamint a VÖRÖSKERESZT honlapján is találsz egy számlaszámot, amire várják a felajánlásokat. Vagy ha saját testi erődet szeretnéd felajánlani, akkor az ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELM IGAZGATÓSÁG honlapján megteheted.

Kérek mindenkit, hogy aki megteheti SEGÍTSEN. Köszönöm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: A Magyar Vöröskereszt honlapjáról
Helyszín: Edelény

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pasiakonyhaban.blog.hu/api/trackback/id/tr432055440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kispicok 2010.06.05. 21:54:48

Nagyon kedves ötlet, reméljük olyanokban is megindít valamit akik eddig süketen és vakon mentek végig az utcákon...(akinek nem inge nem veszi magára) Szóval vannak szerencsések akik megúszták és vannak akik nem. Egy csepp emberiséget, ha már vannak akik fizikai erejükkel nem tudnak segíteni. Sokan nem tapasztalják meg milyen az amikor azzal kell szembesülniük, hogy amiért a szülei, nagyszülei vagy ő maga megküzdött az egy perc alatt semmissé válik. Szerencsés vagyok, hogy nekünk csak a pincéből kellett mentenünk amit lehetett és nem azt kellett végignéznem, hogy egy élet munkája romokba dől.

Aki egy kicsit is megengedheti magának azt a pár száz forintot segítsen, és senki ne keressen kifogást, vallási, etnikai,stb. hovatartozást illetően. Ember embernek ne legyen ellensége? Egyszer fogjon már össze az ország! Ne csak akkor amikor a másikat kell kifúrni!

:P Kíváncsi leszek hányan húzzák le amit írtam. Olyan ne kezdjen el beszélni aki nem élt még át ilyen katasztrófát!
süti beállítások módosítása